Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κανονικά θα γίνει η ομιλία του Γ.Παπανδρέου, λέει το TEDGlobal

Μάιος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σεβαστή η συλλογή υπογραφών, αλλά…

Ο Γιώργος ΠαπανδρέουΗ ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο συνέδριο TEDGlobal στο Εδιμβούργο θα γίνει κανονικά, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, παρά την συλλογή υπογραφών από την ομάδα «Real Democracy Now Edinburgh» που δημοσίευσε σχετική αίτηση στο Διαδίκτυο για την αφαίρεση του ονόματος του πρώην πρωθυπουργού από τον κατάλογο των ομιλητών.

Όπως αναφέρουν στο μπλογκ τους οι διοργανωτές, ο Γιώργος Παπανδρέου «έχει προσκληθεί να μοιραστεί τις απόψεις του σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα».

«Με όλο τον δέοντα σεβασμό για εκείνους που έχουν υπογράψει την αίτηση, το πρόγραμμα του TEDGlobal δεν θα αλλάξει. Η εμπειρία του Παπανδρέου ως πρωθυπουργού της χώρας του κατά τη διάρκεια μιας φάσης πολιτικής και οικονομικής αναταραχής είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική στα ευρύτερα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν την Ευρώπη», αναφέρουν.

Γι ‘αυτό τον καλέσαμε στο TEDGlobal, συνεχίζουν, τονίζοντας ότι όσα έμαθε στη θητεία του, «του δίνουν σπάνια γνώση ανθρώπου που έζησε από τα μέσα μια κρίσιμη στιγμή για την ήπειρο».

«Για την ιστορία, κάθε πολιτικός που έρχεται στο TED καλείται να δώσει ομιλία γύρω από ιδέες και γνώσεις, πέρα από τις κομματικές ταυτότητες. Όπως όλοι οι ομιλητές μας, ο κ. Παπανδρέου δεν πληρώνεται για να μιλήσει στο TEDGlobal.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 22nd, 2013 at 09:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply