Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης στις 16 Απριλίου 2013 με θέμα την Ολοκλήρωση του έργου «ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΥΡΑΚΑΛΗ 1 ΤΟΥ ΟΕΚ» στα Γρεβενά.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στο σημαντικότατο πρόβλημα που έχει προκύψει με την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, η οποία πέραν του τεράστιου κοινωνικού προβλήματος που έχει προκαλέσει, θα επιβαρύνει και τη δαπάνη κατασκευής του έργου με αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, τα σπίτια που είναι ανοιχτά έχουν υποστεί μεγάλες φθορές και οι δικαιούχοι βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Ερωτήθηκε ο κ. Υπουργός ποιες ενέργειες έχει κάνει ή προτίθεται να κάνει για την επίλυση του ακανθώδους αυτού προβλήματος.
Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

One thought on “Ερώτηση του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την ολοκλήρωση του έργου «ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΥΡΑΚΑΛΗ 1 ΤΟΥ ΟΕΚ» στα Γρεβενά”
  1. Καλή η ερώτηση. Εμένα όμως με ενδιαφέρει η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, την οποία φοβάμαι οτι δε θα μας την κοινοποιήσει ο κ. βουλευτής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.