ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό»

Στις σελίδες του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου μπορεί να βρει κανείς στοιχεία για τη φλογερή εφηβεία της, τα πόδια της, «που επιτέλους άξιζε να φανούν», για τις λιχουδιές που της πρότεινε να τη φιλέψει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο του όταν τον γνώρισε, αλλά και στο σπίτι εμβαδού 30.000 τ.μ. στο Λονδίνο.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, σύμφωνα με τη Real, με την ταπεινοφροσύνη που δεν φαίνεται να τη διακρίνει, προβάλλει τον εαυτό της ως τη γυναίκα που κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. Η ίδια, «σωτήρας», που όμως σήμερα -στις 299 σελίδες του βιβλίου της- δεν δίνει καμία ικανοποιητική απάντηση για το πώς ξέφυγε ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004».

Αποτέλεσμα ήταν να της δοθεί τότε και έκτακτη επιχορήγηση από τον κρατικό κορβανά μιας χώρας όπως είναι η Ελλάδα, που ακόμα διέρχεται τα δεινά λόγω του κόστους της μεγαλύτερης φιέστας που πραγματοποιήθηκε στη σύγχρονη ιστορία της.

Πανικό στα αρσενικά προκαλούσε στην εφηβεία της η Γ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μικρή, απολάμβανε τις λιχουδιές της μητέρας της και ήταν ελαφρώς παχουλή, αλλά στη συνέχεια έπαθε… εμμονή με τις μίνι φούστες. «Με πόδια που επιτέλους άξιζε να φανούν, ξεκίνησα να φοράω μίνι φούστες, πολύ κοντές, για να τραβήξω τα βλέμματα. Εκανα τους άντρες να ζαλίζονται, να παθαίνουν εγκεφαλικό. Για κακή μου τύχη, μέσα στους άντρες που ζάλιζα ήταν και οι γείτονές μας, στο τοπικό καφέ, όπου μια μέρα έτυχε να βρίσκεται εκεί ο πατέρας μου», αναφέρει περιγραφικά και συνεχίζει: «Μπήκε με ορμή στο σπίτι και είπε στη μητέρα μου: “Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό”. Ετσι, η μητέρα μου έβαλε ένα κορίτσι που μας βοηθούσε στο σπίτι να μου μακρύνει τις φούστες. Βέβαια, παρά τις παρεμβάσεις της μητέρας μου, είχα μάθει πολλά. Κάθε φορά που προετοιμαζόμουν να βγω έξω, έμπαινα στο μπάνιο με βελόνα και κλωστή και με λίγη κόλλα έκανα ξανά τα μάξι μίνι».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.