Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα τέλη της εβδομάδας οι φορολογικές δηλώσεις

Μάιος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή τους

http://www.newsbeast.gr/files/temp/D1B4CFCAAC322ABAE39F723572E30B8C.jpgΤο αργότερο έως την Παρασκευή αναμένεται να τεθεί τελικά σε λειτουργία το σύστημα του υπ.Οικονομικών για την υποβολή των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Αν και το σύστημα επρόκειτο να τεθεί άμεσα σε λειτουργία, τελικά και λόγω κάποιων τεχνικών εκκρεμοτήτων θα υπάρξει καθυστέρηση έως τα τέλη της εβδομάδας.

Μια από αυτές τις εκκρεμότητες είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι διαδικασίες για τη δήλωση των στοιχείων των προστατευόμενων τέκνων, βάσει των οποίων θα δοθεί και το επίδομα παιδιών.

Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης είναι υποχρεωτική για όλους τους φορολογούμενους, ακόμα και για τους συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 21st, 2013 at 16:30 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply