Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Ακόμη με φοβούνται

21 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έστειλε επιστολή για δημοσίευμα εφημερίδας

Παπαγεωργόπουλος: Ακόμη με φοβούνταιΔημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», για την οποία αναφέρει ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης σχολιάζει μέσα από την φυλακή ο πρώην δήμαρχος της πόλης Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης πρώην δήμαρχος στην επιστολή του αφού αναφέρει ότι «τελικά ενώ βρίσκομαι- τελείως άδικα όπως σύντομα θα αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας- στην φυλακή, φαίνεται ότι κάποιοι ακόμη με φοβούνται!», υπογραμμίζει: «Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το χθεσινό πρωτοσέλιδο ( 20-5-13) της καλής εφημερίδας που τελείως ψευδώς έλεγε: « ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ» (!), εν συνεχεία στην σελίδα 11 επεξηγούσε «σήμερα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης που αφορούν σε απαλλοτριώσεις ανέρχονται στο ύψος των 38.939.542,64 €» και στην αμέσως επόμενη παράγραφο ανέφερε ένα παράδειγμα του ….1989, δηλ. 10 ολόκληρα χρόνια πριν με εκλέξουν οι Θεσσαλονικείς Δήμαρχό τους!».

Και καταλήγει στην επιστολή του ως εξής:

«Θέλω:

-Να αποταθώ στους Θεσσαλονικείς και να τους πω ότι από τα 38.939.542,64 € που αναφέρονται στο δημοσίευμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΜΟΥ!

-Να καλέσω την σημερινή Διοίκηση του Δήμου να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα τους αριθμούς των αποφάσεων για απαλλοτριώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για να αντιληφθούν οι πάντες τι σημαίνει «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ»

-Να καλέσω την «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» να διεξαγάγει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και εάν πράγματι από τα 38.939.542,64 € ούτε ένα ευρώ δεν οφείλεται στις Διοικήσεις μου, να το αναφέρει στην πρώτη σελίδα με τα ίδια στοιχεία στο φύλλο της ερχόμενης Δευτέρας!

-Να εκφράσω την η απορία μου: Γιατί τόσος φόβος;».

 

aftodioikisi.gr

This entry was posted on Τρίτη, 21 Μαΐου, 2013 at 20:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply