Την επιστολή παραίτησής του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε σήμερα το πρωί ο Τέρενς Κουίκ

Στον Π. Καμμένο η επιστολή παραίτησης του Τέρενς Κουίκ

Στην επιστολή, η οποία απεστάλη στο γραφείο του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Επικρατείας επισημαίνει ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, και παραμένει στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Κουίκ, επισημαίνει ακόμη, την κοινοβουλευτική δραστηριότητά του και τον προγραμματισμό του, για τις περιοδείες σε περιφέρειες όπου το κόμμα δεν έχει εκλέξει βουλευτή.

Ολόκληρη η επιστολή του Τέρενς Κουίκ:

Αγαπητέ κ.Πρόεδρε,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας που μου δώσατε. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα κατά το δυνατόν καλύτερα στα καθήκοντά του,

Οπως και στα καθήκοντα της βουλευτικής εποπτείας των Εκλογικών Περιφερειών που έχω αναλάβει και που θα συνεχίσω να τα επιτελώ ως Βουλευτής Επικρατείας, όπως προκύπτει και από το νέο εκτεταμένο πρόγραμμα που ανακοίνωσα σήμερα.

Εχω ήδη ενημερώσει ως όφειλα και το θεσμικό μου προϊστάμενο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ.Παναγιώτη Μελά.

Φιλικά

Τέρενς Κουίκ

Βουλευτής Επικρατείας, Δημοσιογράφος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.