Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΦΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ARIES TRIKALA B.C.

Μάιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-W30Ppo8a69w/UZey-35TthI/AAAAAAAB6lk/UEozcw53B-c/s1600/PROTEAS+-+TRIKALA+AFISA.jpgΟ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για άλλη μια φορά δείχνοντας την κοινωνική του ευαισθησία, διοργανώνει φιλικό αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ με την ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, η οποία πρόσφατα ανήλθε στην Α1 κατηγορία, την Τετάρτη 22-5-2013 & ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών .
Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενδεικτική και ανέρχεται στο 1 ευρω. Τα παραπάνω έσοδα θα διατεθούν όλα στον δραστήριο φιλανθρωπικό σύλλογο του Νομού μας <<ΕΛΠΙΔΑ>>.
Παρακαλούμε όλους να παραβρεθούν στον αγώνα και να απολαύσουν τόσο την ομάδα μας η οποία είχε μια επιτυχημένη σεζόν όσο και την πρωταθλήτρια ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ενισχύοντας παράλληλα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί παραθέτοντας γεύμα στις δυο ομάδες, με την ευγενική χορηγία της ψησταριάς “ΤΑΚΑΣ”  και του κρεοπωλείου “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” .

http://4.bp.blogspot.com/-W30Ppo8a69w/UZey-35TthI/AAAAAAAB6lk/UEozcw53B-c/s1600/PROTEAS+-+TRIKALA+AFISA.jpg

Με τιμή και παράκληση

το Δ.Σ. του Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑ

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 20th, 2013 at 13:05 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply