Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Και επισήμως κόμμα το «Σχέδιο Β» του Αλ. Αλαβάνου

Μάιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης

http://img.protothema.gr/09814D537433B56CAF04B59495475656.jpgΟλοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της Συνδιάσκεψης για τη συγκρότηση του «Σχεδίου Β» ως πολιτικού φορέα. Η πρόταση για τη συγκρότηση και τις πολιτικές του «Σχεδίου Β» εγκρίθηκε ομόφωνα, με δύο λευκά.

Το «Σχέδιο Β» είναι η νέα πολιτική πρωτοβουλία του Αλέκου Αλαβάνου, η οποία παρουσίασε πριν λίγο καιρό το μανιφέστο της, με κύριο στόχο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, ως τη μόνη απάντηση στην κρίση.

Η Συνδιάσκεψη συγκλήθηκε στο κτίριο ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1. Υπήρξαν εισηγήσεις από τους Τάσο Σταυρόπουλο, μέχρι τώρα γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, Θόδωρο Μαριόλη, αναπληρωτή καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου, αλλά και από τον ίδιο τον Αλέκο Αλαβάνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 20th, 2013 at 07:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply