ΠΑΣ… να μας τρελάνεις!Στα ψυχιατρεία απειλεί να τους στείλει όλους ο ΠΑΣ! Με… μισή ομάδα, αλλά μεγάλη ψυχή (και τύχη) η ομάδα του Χριστόπουλου έκανε «κηδεία» στην Τούμπα (1-0 τον ΠΑΟΚ) και ονειρεύεται Champions League!

Κάθε μέρα δεν είναι του Άη-Γιαννιού.

Κάθε αγωνιστική στα πλέι-οφ όμως είναι του… Άη-Γιάννινα!

Ο εκπληκτικός ΠΑΣ άφησε στον τόπο τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (1-0) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Χριστόπουλου εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο άγχος του «δικεφάλου» και με το γκολ του Λίλα στο 88’ μπορεί βάσιμα πλέον να ονειρεύεται Champions League!

Άξιος της τύχης του ο «δικέφαλος του Βορρά», έχασε διπλή ευκαιρία που… δεν χάνεται λίγο πριν το γκολ και άκουσε την Τούμπα να τον αποδοκιμάζει έντονα μετά τη λήξη.

Η βαθμολογία (1 αγ.)

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (3-1)
ΠΑΟΚ 4 (1-3)
Ατρόμητος 3 (2-1)
Αστέρας Τρίπολης 2 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Το ματς

Η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό κράτησε τους φίλους του μακριά από την Τούμπα. Και λες και το ‘κανε επίτηδες, ο «δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να δείξει και σ’ αυτούς πού πήγαν ότι… έκαναν λάθος. Για 45 λεπτά λοιπόν, οι παίκτες του Γεωργιάδη τα έβρισκαν μπαστούνια από τον ελλιπέστατο ΠΑΣ. Και παρόλο που είχαν την απόλυτη υπεροχή, δεν είχαν τρόπους να διασπάσουν τη σφιχτή άμυνά του.

Και πώς να τους βρουν, όταν έπαιζαν… μονόπαντα από την πλευρά του Λίνο. Απειλούσαν μονάχα με μακρινά, όσο και άστοχα, σουτ του Καμαρά. Και όταν έφταναν σε κάπως πλεονεκτική θέση -είτε τελείωναν επιπόλαια τη φάση (όπως έκανε σε κάποιες περιπτώσεις ο Σαλπιγγίδης), είτε κόβονταν την τελευταία στιγμή (όπως έκανε ο Μπέριος στον Καμαρά, στη μοναδική πραγματικά καλή φάση μέχρι την ανάπαυλα).

Η λήξη του ημιχρόνου έφερε αποδοκιμασίες από την εξέδρα. Κι αυτές με τη σειρά τους (αποδείχθηκε ότι) έφεραν έναν αισθητά βελτιωμένο ΠΑΟΚ από τ’ αποδυτήρια. Με τους Βούκιτς και Ολίσε λοιπόν να αποδεικνύονται πολύ πιο ζωηροί από τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη (που αντικατέστησαν αντίστοιχα), ο «δικέφαλος» στρίμωξε τον ΠΑΣ. Και τον ανάγκασε να ζήσει ένα δεκάλεπτο πίεσης -με αποκορύφωμα την καλή ευκαιρία του Κάτσε (απέκρουσε ο Φεγκρούς).

Το γκολ όμως δεν ερχόταν. Οπότε ήρθε αναπόφευκτα στο μυαλό του Γεωργιάδη ν’ ανεβάσει τον Κατσουράνη στα χαφ. Μάταια όμως. Διότι ούτε η δική του σέντρα-μισό γκολ αποδείχθηκε αρκετή για τη λύτρωση (ο Αθανασιάδης κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι και ο Λίνο έπειτα τον Μπέριο). Κι όταν λίγο μετά μπήκε ο Ντε Βινσέντι όλα ήταν έτοιμα για να μιλήσει ο «νόμος του ποδοσφαίρου»: Με γλυκό κόρνερ του Αργεντινού, γλυκύτερο -για τον ΠΑΣ- γκολ του Λίλα και καμία διάθεση για… γλύκες στο τέλος από την εξέδρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ (68’ Αποστολόπουλος), Λόρενς (46’ Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56’ Ολίσε)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ιτάνζ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Φωτάκης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ρουμπουλάκου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς (62’ Κοροβέσης), Βίλα, Νικλητσιώτης (86’ Ντε Βινσέντι), Γιάκος (74’ Νάκος)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαμπανιώτης, Μιχαήλ, Ιωάννου, Παππάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Γιώργος Μαραθιανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.