Ο Μελισσανίδης του δίνει τη θέση του διευθυντή και ελεγκτή του ποδοσφαιρικού τμήματος

Ο Μπάγεβιτς θα αποφασίζει για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ

Ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι ο άνθρωπος που θα βαστάει τα γκέμια στην επιχείρηση αναγέννησης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ μέσω της επανεκκίνησής της από τη Γ’ Εθνική. Οι κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 16 Μαΐου καταμαρτυρούν ότι ο άλλοτε τεχνικός της Ενωσης θα αποτελέσει τον επόμενο διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ καθώς αυτόν επέλεξε ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης για το ρόλο του διευθυντή και ελεγκτή του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και του προσωπικού που θα εργάζεται για την ομάδα.

Ο κ. Μπάγεβιτς αφού επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, συνομίλησε και έλαβε στοιχεία για όσα αφορούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Κατόπιν είχε γεύμα εργασίας με τους κκ. Ακη Ζήκο, Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο (οι οποίοι θα έχουν τους βασικότερους ρόλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα) ενώ ακολούθως συναντήθηκε με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη καταθέτοντας πλήρη αναφορά για όσα διαπίστωσε.

Ο αποκαλούμενος και «Τίγρης» εμπιστεύεται τυφλά τον Μπάγεβιτς και του έχει αναθέσει την εν λευκώ διαχείριση της ΑΕΚ. Θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις για την κατάσταση των Σπάτων μέχρι και τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, κοινώς το απόλυτο κουμάντο, θα είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να οδηγήσει ΑΕΚ στην αναγέννηση.

Ο κ. Μπάγεβιτς συναντήθηκε επίσης και με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο από τον οποίο ζήτησε λεπτομερή ενημέρωση για το εξοδολόγιο του προπονητικού κέντρου που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ, τα χρήματα παίρνει ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει εκεί (φύλακες, συντηρητές κτλ), τον αριθμό των εργαζομένων οι οποίοι χρησιμοποιούνται για το προπονητικό και όχι για την ΠΑΕ καθώς και το πόστα που κατέχει ο καθένας.

Αρναούτογλου Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.