Ο Άγγλος Σούπερ Σταρ Nτέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν να αποσύρεται από την ενεργό δράση καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία που τον εκπροσωπεί αναφέρεται πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθεί απο την ενεργό δράση παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

“Είμαι ευγνώμων στην Παρί Σεν Ζερμέν που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή να κλείσω την καριέρα μου” αναφέρει στην ανακοίνωση ο Μπέκαμ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει ότι ο 38χρονος είχε 115 διεθνείς συμμετοχές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για παίκτη εκτός τερματοφυλάκων, και πως φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού των “Τριών Λιονταριών” σε 58 αγώνες. Επίσης, κατέκτησε το Champions League, έξι τίτλους στην Premiere League και δύο κύπελλα Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.