Όλη η Ευρώπη απόψε βροντοφωνάζει… “Alcohol is free”! Οι Κόζα Μόστρα μαζί με τον Αγάθωνα κατάφεραν αναμφισβήτητα να δείξουν στην Ευρώπη πόσο μαγικό είναι το μπαγλαμαδάκι, αλλά και το τι σημαίνει ελληνικό κέφι, ελληνική τρέλα!

Η Ελληνική αποστολή ανέβηκε στην σκηνή στο Μάλμε και πραγματικά κατάφερε να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο στάδιο… Πραγματικά καταφερε με τον παλμό που διέδωσε – και ο παλμός αυτός ξέρετε είναι… μεταδοτικός – να κλέψει το πιο ηχηρό χειροκρότημα της βραδιάς. Φυσικά όλα τα λεφτά ήταν στο φινάλε της παρουσίασής μας το γεμάτο μαγκιά… “γεια μας” του Αγαθωνα, ο οποίος αν αντιλήφθηκα καλά από τον καναπέ του σπιτιού μου, έχει καταφέρει να αποκτήσει στην Σουηδία, τρελό φαν – κλαμπ.

Κατά τα άλλα; Ευτυχώς ο αποψινός δεύτερος ημιτελικός δεν ήταν τοσο ανυπόφορα κιτς όπως ο πρώτος, αν και οι απίστευτα κακόγουστες στιγμές δεν έλειψαν… Που να εστιάσω η απεγνωσμένη συντάκτρια; Στην… τούρτα εμφάνιση των Σκοπίων, ή στα πλαστικά φορεματάκια τηςΦιλανδίας;

Όσο για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου, επιβεβαιώνω σήμερα το σχόλιο που σας είχα κάνει και προχθές. Ο συνδυασμός τους ήταν ιδανικός.

Το κυριότερο φυσικά σημείο της βραδιάς ήταν η στιγμή της πρόκρισης των δέκα χωρών στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εκεί βέβαια καρδιοχτυπήσαμε αρκετά, μιας και η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα που ανακοινώθηκε πως φεύγει με τα χίλια για την μεγάλη γιορτή της μουσικής του Σαββάτου. Ποιες χώρες ,λοιπόν, τα κατάφεραν; Ουγγαρία, Αζερμπαιτζάν, Γεωργία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αρμενία, Φιλανδία, Μάλτα, Ελλάδα.

Δείτε εδώ τη συμμετοχή της Ελλάδας:

Ζappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.