Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο στον τελικό

Κύπελλο Ισπανίας: Η Μαδρίτη στις... φλόγεςΤην τελευταία ευκαιρία τους για να πανηγυρίσουν έναν τίτλο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχουν απόψε (22.30, OTEsport1) οι δύο μισητές συμπολίτισσες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο.

Το θρυλικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα είναι μοιρασμένο στις εξέδρες σε Μερένχες και Ροχιμπλάνκος για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, με τρόπαιο το Κύπελλο Ισπανίας, το αποκαλούμενο Κύπελλο του Βασιλιά (Κόπα ντελ Ρέι).

Η περυσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης του Πορτογάλου κ. Ζοζέ Μουρίνιο που έμεινε εκτός τίτλων εφέτος χάνοντας τους δύο βασικούς στόχους της (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στην κάτοχο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και περυσινή νικήτρια στο Γιουρόπα Λιγκ, ομάδα του Αργεντινού κ. Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η παράδοση είναι μοιρασμένη καθώς, αφενός η Ρεάλ των 18 Κυπέλλων Ισπανίας διατηρεί ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 25 αγώνων επί της Ατλέτικο σε πρωτάθλημα και κύπελλο (η τελευταία ήττα της καταγράφηκε τον Ιούνιο του 1999 με 3-1), αφετέρου η Ατλέτικο των 9 κατακτήσεων, έχει επικρατήσει στους τρεις από τους τέσσερις τελικούς, όπου συνάντησε τη Βασίλισσα (1960, 1961 και 1992).

Η Ρεάλ πάντως έρχεται με τη φόρα της νίκης (2-1) που πέτυχε στον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα στο «Βιθέντε Καλντερόν» αλλά και με το εντυπωσιακό αήττητο σερί 28 αγώνων που διατηρεί στο «Μπερναμπέου».

Για την ομάδα του κ. Μουρίνιο που θα απουσιάσει ο γάλλος στόπερ Βαράν, λόγω τραυματισμού, πιθανότατα θα αγωνιστούν οι: Λοπεθ, Κοεντράο, Ράμος, Αλμπιόλ, Εσιέν, Αλόνσο, Μόντριτς, Ρονάλντο, Εζίλ, Ντι Μαρία, Μπενζεμά.

Από την πλευρά του ο κ. Σιμεόνε δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και θα παρατάξει τους: Κουρτουά, Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Αρντά, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Κόστα, Φαλκάο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.