Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στο έργο: «Ανάδειξη οικισμού Δ. Δ. Κυπαρισσίου»

Μάιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-b3JQzUYRQMk/UZXOVnzbUlI/AAAAAAAB6aM/d8XR-WVgG8M/s1600/DSC00284.JPG
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊο Κόραβο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρισσίου κ. Γεώργιο Τσουφλίδη και τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2013 το χώρο εργασιών εκτέλεσης του έργου: «Ανάδειξη οικισμού Δ. Δ. Κυπαρισσίου». Το έργο, προϋπολογισμού 384.352,94 ευρώ, εκτελείται από την εταιρεία «ΧΑΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.» και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ.

http://2.bp.blogspot.com/-c0yp984Lou0/UZXOUEbR9VI/AAAAAAAB6aE/6ACTEP4qyrY/s1600/DSC00281.JPGΗ μελέτη του έργου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπλαση της εισόδου του οικισμού, την κατασκευή πέτρινων τοιχίων, τη διαμόρφωση και πλακόστρωση χώρων (πάρκου και χώρου βρύσης στη θέση «τρανό πηγάδι»), την επίστρωση παράπλευρων δρόμων, την ολοκλήρωση – κατασκευή γηπέδου 5Χ5 καθώς επίσης και τη διαμόρφωση πρόσβασης και ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου στον προφήτη Ηλία. Με το συγκεκριμένο έργο θα επιτευχθεί η οικιστική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών και τη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και τόνισε ότι το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον οικισμό, καθώς συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και παράλληλα, μετά την ανάπλαση του, θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 17th, 2013 at 09:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply