Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«1η ΓΙΟΡΤΗ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ» ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5

Μάιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

Στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου», σύνθημά μας μπορεί να είναι το εξής ένα «Έλα κι εσύ να γνωρίσεις τα αθλήματα του υγρού στίβου» αλλά τα ευεργετήματα σίγουρα θα είναι πάρα πολλά.

Στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου» μαθαίνουμε να κολυμπάμε, γυμνάζουμε το σώμα μας, κάνουμε νέους φίλους. Μαθαίνουμε ότι είναι σχετικό με την κολύμβηση, το water polo, τη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Την Κυριακή 26 Μαΐου -στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας- από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από τεσσάρων ως δεκατεσσάρων ετών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, όλα όσα θα ήθελαν γύρω από τα αθλήματα του υγρού στίβου. Θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν, να κάνουν νέους φίλους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και πάνω από όλα να εκφραστούν και να ωφεληθούν μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα, την κολύμβηση.

Η «1η Γιορτή Υγρού Στίβου» αποτελεί ταυτόχρονα και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν, τα παιδιά, την προτίμησή τους για κάποιο από τα αθλήματα του υγρού στίβου έτσι ώστε να μπορέσουν, αν το επιθυμούν, να ασχοληθούν συστηματικά με αυτό.

Το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, οι Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και κάθε είδους πληροφορία, δίδονται από τη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας 24630 80030), από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ καθώς και από τους προπονητές.

Στις 26 Μαΐου συμμετέχουμε όλοι σε μία δραστηριότητα που μπορεί να ξεκινήσει από την αγάπη μας για το υγρό στοιχείο και να εξελιχθεί σε ουσιαστική, αθλητική/πρωταθλητική ενασχόληση με το κολύμπι.

http://2.bp.blogspot.com/-6NBGshYzY4o/UZXRxpdw_FI/AAAAAAAB6ac/qP0ObIjS8X0/s1600/Giorti+1.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-UyB7qkIYSeE/UZXR0Rec6bI/AAAAAAAB6ak/hf2kdb0Z1dE/s1600/Giorti+2.jpg

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 17th, 2013 at 11:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply