Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Πρέσβη του Ισραήλ

Μάιος 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης και Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας «Ελλάδας – Ισραήλ»,επισκέφθηκε την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Πρέσβη κ. ΆριεΜέκελ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτήν την περίοδο, τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα και στα Γρεβενά και τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών.

Στη συνέχεια ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προώθηση του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας, καθώς οι ισραηλινοί θεωρείται ότι διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο τομέα.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις δυνατότητες επένδυσης στον τουρισμό (Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, Ιαματικά Λουτρά Κιβωτού κ.ά.), στην εξόρυξη ορυκτών και στα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Ο κ. Πρέσβης έδειξε ενδιαφέρον και ήταν ενήμερος σχετικά με τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στην περιοχή των Γρεβενών. Τέλος προθυμοποιήθηκε να σταθεί αρωγός σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής που θέλουν να πραγματοποιήσουν εξαγωγές στο Ισραήλ.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα γόνιμη, ο κ. Μέκελ προσκλήθηκε από τον κ. Κοψαχείλη και θα πραγματοποιήσει σύντομα επίσκεψη στα Γρεβενά.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 15th, 2013 at 11:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply