Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε τις τελευταίες ώρες ο 27χρονος άνδρας των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε από σκάγια  κατά τη διάρκεια συμπλοκών στις Σκουριές Χαλκιδικής, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ωστόσο, όπως λένε οι γιατροί δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα από κυνηγετικά σκάγια στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τον τραυματισμένο αστυνομικό και του μετέφερε τις θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, όπως είπε. Ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και στις δηλώσεις του τόνισε ότι “τα Σώματα Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα συνεχίσουν να κάνουν το καθήκον τους πέρα από τις αντιξοότητες και ότι η ευνομία στη χώρα θα επιβληθεί”.

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν χθες στις Σκουριές, όταν εμπόδισαν φορτηγά της εταιρείας εξόρυξης χρυσού και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τις απομακρύνουν. Οι διαδηλώτριες πήραν προθεσμία για την επόμενη Τετάρτη και αφέθηκαν ελεύθερες. Έξω απ’ τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Ιερισσού σε ένδειξη συμπαράστασης.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται ο έρευνες από την ελληνική αστυνομία προκειμένου να εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που τραυμάτισαν με σκάγια τον αστυνομικό που νοσηλεύεται καθώς και άλλους τέσσερις. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται. Τα σκάγια ή να προέρχονται από κυνηγετικό όπλο ή από εκρηκτική βόμβα μολότοφ, η οποία ήταν παραγεμισμένη με κυνηγετικά σκάγια και όταν αυτή εξερράγη, τα σκάγια διασκορπίστηκαν τραυματίζοντας τους αστυνομικούς.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.