http://4.bp.blogspot.com/-yimXNANrSMQ/UY52NcmJDII/AAAAAAAB5hM/WmKcpPwdJCc/s1600/P5114719+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΓράφει ο Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης:

Συγχαίρω τα κορίτσια του ΓΣΓ για την άνοδό τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο ιστορικός αυτός Σύλλογος, με τις μεγάλες κατακτήσεις και τη διαχρονική προσφορά στον τόπο, μας γεμίζει για ακόμα μια φορά με περηφάνια. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές των κοριτσιών καθώς και στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. που με τις γνώσεις και την υπομονή τους, στήριξαν τις αθλήτριές μας στη δύσκολη αυτή πορεία. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των κοριτσιών για τη δική τους συμβολή σ’ αυτή την προσπάθεια.
Η αγωνιστική διάθεση των κοριτσιών μας, αποτελεί πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τη νεολαία αλλά για όλους μας, σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στην ομάδα, με την παρουσία τους στους αγώνες.
Σ’ αυτή την απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις προσπάθεια που σας περιμένει μετά την άνοδό σας, θεωρείστε δεδομένη τη συμπαράστασή μου.
Πάντα επιτυχίες!

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.
Συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου που επέστρεψαν από Κοζάνη νικήτριες καθώς και στους προπονητές της ομάδας που με τη σωστή καθοδήγηση κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην πρωτιά και στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. για τη συμβολή τους στη μεγάλη νίκη.
Δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό έφεραν την ομάδα των Γρεβενών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Εύχομαι η ομάδα- πρότυπο του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών να αποτελέσει ξεκίνημα για συνεχείς πρωτιές και οι στόχοι που θέτουν να στέφονται πάντα με επιτυχίες
.


Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη:
Η μεγάλη επιτυχία των αθλητριών της ομάδας Βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών με την άνοδό στην Α2 Εθνική κατηγορία μας έκανε να αισθανθούμε, ως Γρεβενιώτες, χαρά και υπερηφάνεια για τις επιδόσεις των παιδιών μας και αισιοδοξία για το αθλητικό μέλλον του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τις αθλήτριες, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν το επιθυμητό, για την ομάδα και τις ίδιες, αποτέλεσμα και εύχεται να είναι πάντα καλά και να κερδίζουν τους αγώνες της ζωής τους.

Συγχαίρει τους προπονητές της ομάδας για την άρτια προετοιμασία των κοριτσιών καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ οι οποίοι έκαναν πράξη, στηρίζοντας την ομάδα, το στόχο της επιτυχίας.

Ιδιαίτερα συγχαίρει το φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και με κάθε τρόπο στήριξε το στόχο της ανόδου.

Με τη βεβαίωση ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι πάντα κοντά στο Γυμναστικό Σύλλογο, εύχεται καλή επιτυχία στη νέα πορεία της ομάδας.

Γράφει ο υποψήφιος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών Στέλιος Σκόδρας:
Τα Γρεβενα ζουν έντονες αθλητικές συγκινήσεις, ύστερα από την τεράστια επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΓΣΓ, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος  και την άνοδο στη κατηγορία της Α2.

Η ιστορική επιτυχία της ομάδας, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Γρεβενιωτων, μας γεμίζει με χαρά και συγκίνηση για τις προσπάθειες των αθλητριών μας, που πέτυχαν τον καλύτερο στόχο τους και έκαναν ένα όνειρο πραγματικότητα. . Η αρωγή όλων στις προσπάθειες του Γ Σ Γ είναι επιβεβλημένη, για να πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στη διοίκηση, στους προπονητές, στο φίλαθλο κοινο των Γρεβενών και σε όλους όσους βοηθούν έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Γ Σ Γ!

Εύχομαι να κατακτούν πάντα ότι επιθυμούν σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλους εμάς τη χαρά να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους!

Εκ μέρους όλων των Γρεβενιωτων, αποδίδω τις θερμές μου ευχαριστίες στην ομάδα της καρδιάς μας, για τις έντονες στιγμές και την τιμή που προσφέρουν στον τόπο μας!

Συγχαρητήριο μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Δημάδη:
Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών που το Σάββατο μας έκαναν όλους περήφανους. Η νίκη τους στην Κοζάνη γέμισε με χαρά τις καρδιές όλων των Γρεβενιωτών. Η θέληση, η τόλμη, η επιμονή και η προσπάθεια των κοριτσιών του Γυμναστικού έφεραν την νίκη και την άνοδο στην Α2.

Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που πίστεψαν πρώτοι και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή.

Το όνειρο τώρα αρχίζει θα είμαστε δίπλα σας.

Ευχαριστηρια επιστολη για Γ.Σ. Γρεβενών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς Γρεβενών “Η Νέα Μηλιά”
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς   “Η Νέα Μηλιά” εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στο προπονητικό τιμ και στα μέλη της διοίκησης  του Γ.Σ. Γρεβενών για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η αγωνιστικότητα, το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος έδειξαν για άλλη μια φορά ότι οι Γρεβενιώτες όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε.Η πορεία του Τμήματος βόλεϊ. αποδεικνύει περίτρανα πως όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει θέληση, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη για το βόλεϊ.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΓΣΓ στην Α2 – Νίκησε μέσα στην Κοζάνη τον ΓΣK 3-0 (Φωτογραφίες – Video)

ΓΣΓ – 24 χρόνια μετά… ξανά στην Α2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.