http://4.bp.blogspot.com/-iBWPS-x-6gU/UZCOOzCh3gI/AAAAAAAB5xY/x6yV7LlJees/s1600/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpgΑφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βάλει με τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο, με πρόσχημα τον πόνο του ανέργου που αυτή όμως τον κατέστησε έτσι, χτυπάει τον εύκολο πλέον στόχο που λέγεται δημόσιος υπάλληλος αποφασίζοντας για αυτόν χωρίς αυτόν, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την απομάκρυνσή του από το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και την ηγεσία του που παλεύει με εντελώς λάθος και άχρηστα όπλα του παρελθόντος αρνούμενη πεισματικά να αντιληφθεί ότι αλλάξαμε εποχή η οποία προϋποθέτει ριζική επανίδρυση του δημόσιου τομέα.

Η απάντηση στον αυταρχισμό και την άρνηση διαλόγου για συνδιαμόρφωση ενός σύγχρονου κρατικού μηχανισμού, είναι μια μεγάλη διαδήλωση όλου του δημοσίου ΕΚΤΟΣ ωραρίου εργασίας που θα δώσει το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να είναι έρμαιο ατελέσφορων επικοινωνιακών πολιτικών στο όνομα της όποιας σωτηρίας που δεν θα έρθει ποτέ, κερδίζοντας παράλληλα τη συναίνεση των υπόλοιπων δοκιμαζόμενων κοινωνικών δυνάμεων.

Βασική προϋπόθεση η μαζική συμμετοχή των φτωχοποιημένων συναδέλφων που πληρώσαμε βαρύ το τίμημα όπως και όλος ο υπόλοιπος Λαός.

Αν όμως η επιλογή για κάποιους εξακολουθήσει να είναι ο καναπές, τότε απολαύστε τον για όσο μπορέσετε αφού σε λίγο καιρό το παγκάκι και το σανίδι θα είναι πολυτέλεια…

Γρεβενά, 13 Μάη 2013

*Χρήστος Τριγώνης
Πρόεδρος Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.