Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σενάρια για πιθανή επιστροφή ή συνεργασία Καρατζαφέρη με τη ΝΔ

Μάιος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχει κάτι απτό στα σενάρια που αναφέρονται σε πιθανή επιστροφή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν σχολιάζει το θέμα και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δήλωσε, ότι δεν σχολιάζονται ποτέ οι δηλώσεις στελεχών άλλων κομμάτων και γενικώς στελεχών «που δεν ανήκουν στη ΝΔ». Το ίδιο στέλεχος είπε ότι για θέματα που αφορούν το κόμμα, λόγο έχουν και τα θεσμικά του όργανα.

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε παντελή άγνοια για το θέμα πιθανής επανένταξης ή συνεργασίας του κ.Καρατζαφέρη με τη ΝΔ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης σύμφωνα με στενή συνεργάτιδά του η οποία συνομίλησε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει δώσει εντολή να μην γίνει καμία κουβέντα πέραν της λακωνικής δήλωσης που έκανε ο ίδιος νωρίτερα.

«Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μένει σταθερός στο δόγμα : “εν οίδα, την πατρίδα”» ήταν η λιτή δήλωση του κ.Καρατζαφέρη.

Την ίδια στιγμή, βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους επικοινώνησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και θεωρούνται συνομιλητές του πρώην προέδρου του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, απέφυγαν να πάρουν θέση δηλώνοντας άγνοια, δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα σενάρια, αλλά παρέπεμψαν στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς -σύμφωνα με τους ίδιους- κατά του κ.Καραμανλή από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 13th, 2013 at 12:21 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply