Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Χρυσή Αυγή μηνύει Καμίνη και αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

13 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μήνυση Χρυσής Αυγής διά του βουλευτή Γερμενή κατά Καμίνη και Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.Μηνύσεις κατέθεσε τη Δευτέρα η Χρυσή Αυγή δια του βουλευτή της Γ. Γερμενή, κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., του επικεφαλής των μέτρων στο Σύνταγμα τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει σωρεία παρανομιών στην Πλατεία Συντάγματος και κατηγορεί τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ. για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

“Η καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, η κατάλυση του άρθρου 11 παρ. 2 του Συντάγματος που θεμελιώνει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και η επίθεση και χρήση χημικών ακόμη και κατά εκλεγμένων βουλευτών, είναι πράξεις που θα κριθούν από την Δικαιοσύνη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Επίσης, κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων, ως ηθικό αυτουργό των γεγονότων, καθώς και δύο άνδρες της προσωπικής του φρουράς για παράνομη κατακράτηση, μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου.

“Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχιστούν σε ευρύτερη κλίμακα σε ολόκληρη την επικράτεια. Όποιος επιχειρεί να περιορίσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και του κόμματός μας θα οδηγείται ενώπιον των Αρχών και της Δικαιοσύνης”, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πριν πέντε μέρες, είχε καταθέσει μήνυση και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης κατά του Γ. Γερμενή, κατηγορώντας τον για εξύβριση και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2013 at 21:39 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply