http://4.bp.blogspot.com/-6KbXa4oq5RM/UY-MwR0gg3I/AAAAAAAAbxk/aPQ4cxt8-hY/s1600/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F+%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%9F2.jpgΣυνελήφθη πριν λίγο στην Πεδινή Ιωαννίνων ο Αλβανόςπου τα ξημερώματα στα Κτίσματα Ιωαννίνων σκότωσε ζευγάρι ηλικιωμένων για να τους ληστέψει. Το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι τους δίπλα από το παλιό στρατιωτικό φυλάκιο που καταργήθηκε, αφήνοντας τη μεθόριο στο έλεος των Αλβανών κακοποιών.

Ο συνταξιούχος οικοδόμος Θωμάς Χάϊδος ανήμερα της γιορτής του χτυπήθηκε την ώρα που κοιμόταν, με βαρύ αντικείμενο από τον Αλβανό όπως και η γυναίκα του. Στη συνέχεια και οι δυο γνώρισαν ασφυκτικό θάνατο με μαξιλάρι. Αμέσως μετά ο Αλβανός διέφυγε με το αγροτικό αυτοκίνητο του οικοδόμου, έφθασε μέχρι τα Γιάννενα αλλά στην πλατεία Πάργης στις 4 τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν μαντρότοιχο, εγκαταλείποντας το κλεμμένο όχημα.

Ο ίδιος Αλβανός χθες βράδυ την ώρα του τελικού κυπέλου Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης μπήκε στα Κτίσματα στο καφενείο ιδιοκτησίας Μήτση, με δυο χειροβομβίδες και απείλησε τους θαμώνες για να τους ληστέψει. Οι πιο νεότεροι όμως θεώρησαν πως οι χειροβομβίδες είναι ψεύτικες και κινήθηκαν εναντίον του με αποτέλεσμα ο δράστης να τρέξει προς τα έξω και να πετάξει στο χώμα τη μια χειροβομβίδα που όμως δεν έσκασε. Ο ίδιος Αλβανός όμως λιγο αργότερα εισέβαλε στο σπίτι του συνταξιούχου οικοδόμου κάνοντας τους δυο φόνους.

Βασίλης Χήτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.