Ανακάλεσαν οι Τουρκικές Αερογραμμές την απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικού νυχιών από τις αεροσυνοδούς, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τεμέλ Κοτίλ.

Έχοντας δεχθεί σφοδρή κριτική τον τελευταίο καιρό, ο κ. Κοτίλ εκπροσωπώντας τον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας διευκρίνισε ότι η αρχική σύσταση έγινε από τον υπερβάλλοντα ζήλο κατώτερων στελεχών, χωρίς να έχει παρθεί έγκριση από ανώτερα στελέχη.

“Αναφορικά με τα κραγιόν δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αλλά με κάποιο τρόπο, κατώτερα στελέχη της εταιρείας συνέγραψαν μια επιστολή, χωρίς εμείς να ενημερωθούμε, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση”, είπε σε δημοσιογράφους.

Κατόπιν επιβεβαίωσε ότι το προσωπικό της εταιρείας μπορεί να φοράει κραγιόν και βερνίκι νυχιών οποιουδήποτε χρώματος παραδεχόμενος ότι “αρκετοί στην Τουρκία είναι λίγο ευαίσθητοι με τέτοιου είδους θέματα”.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.