http://2.bp.blogspot.com/-bJdu_6DD6dM/UYyGKk-OsuI/AAAAAAAB4-I/BeOgJVoYAss/s1600/1(2).jpgΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Πάσχα 2013» του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών. Στα πλαίσια της δράσης την Μεγάλη εβδομάδα τοποθετήθηκε περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο περίπτερο οι καταναλωτές είχαν την δυνατότητα να πάρουν δωρεάν μέρος σε κλήρωση για πέντε επιταγές των 100 ευρώ για τις αγορές τους, ενώ μπορούσαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια και να ενημερωθούν για τις πασχαλινές προσφορές των καταστημάτων.

http://2.bp.blogspot.com/-k-K7ol4w4iw/UYyGPnXWGcI/AAAAAAAB4-Q/zHkjpzrYNhg/s1600/2(2).jpg

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Περιφερειάρχης Υγείας Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημοσθένης Ανδριόπουλος, η Αντιδήμαρχος κα Αικατερίνη Πέτρου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κυριάκος Σημαδόπουλος καθώς και πρόεδροι φορέων και συλλόγων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.