http://2.bp.blogspot.com/-gGtejPl-G3k/UYzO99Ap74I/AAAAAAAB5Ag/QleoyxzDfBA/s1600/DSC00247.JPGΟ Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Έργων ΕΣΠΑ κα Αικατερίνη Πέτρου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φιλιππαίων κ. Χρήστο Νταγκούμα, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Φιλιππαίων, όπου και ενημερώθηκε από τα Στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών για τους χώρους στους οποίους θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του έργου: «Ανάπλαση – Αναβάθμιση οικισμού Φιλιππαίων», οι οποίες ξεκινάνε άμεσα.

http://2.bp.blogspot.com/-QSOa8lklwEg/UYzO7lnzbSI/AAAAAAAB5AY/MG4_nGsS2i4/s1600/DSC00243.JPG

Το έργο είναι προϋπολογισμού 355.000,00€, η χρηματοδότηση του γίνεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» και ανάδοχος, με έκπτωση 34%, είναι η εταιρεία «Κ/ξια Μητράκας Ν. Κων/νος – Μητράκα Ν. Μάρθα». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 240.021,74€ με Φ.Π.Α. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 18 μήνες.

Το έργο αφορά επεμβάσεις σε επιλεγμένα σημεία του χωριού (βρύσες, δρόμοι και πεζόδρομοι), οι οποίες έχουν ως σκοπό την αναβάθμιση της εικόνας του οικισμού. Στόχος είναι τόσο η αισθητική όσο και η λειτουργική αναβάθμιση των σημείων αυτών αλλά και του οικισμού στο σύνολό του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.