Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση έως τον Οκτώβριο για την απογραφή του ΟΠΑΔ

Μάιος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η παράταση ισχύει μόνο για τους ασφαλισμένους της Αττικής

Οι εικόνες ντροπής με ασφαλισμένους να στήνονται στην ουρά από τη 01:00 τα ξημερώματα για να απογραφούν στον ΟΠΑΔ, ανάγκασαν το υπουργείο Εργασίας να δώσει παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Για τους ασφαλισμένους που ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής η απογραφή γινόταν μόνο στο κέντρο εξυπηρέτησης της οδού Ηπείρου. Εκεί όπου τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, που έπρεπε να πάνε στο κέντρο εξυπηρέτησης από τη 01:00 τα ξημερώματα, τα γράψουν το όνομά τους στο βιβλίο και το πρωί να βγει ο φύλακας για να τους δώσει χαρτάκια προτεραιότητας!

Η παράταση ισχύει μόνο για τους ασφαλισμένους της Αττικής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας το πρόβλημα θα επιλυθεί με την προωθούμενη ενσωμάτωση του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ και τη διεύρυνση του δικτύου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του Δημοσίου από τις δομές του ΙΚΑ στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 10th, 2013 at 11:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply