Στις 20.00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα ΠΑΟ – Ξάνθη

Φθορές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης λίγες ώρες πριν από το μπαράζ

Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης άγνωστοι προξένησαν φθορές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου είναι προγραμματισμένο (20.00) να πραγματοποιηθεί το ματς που θα κρίνει την έκτη θέση του πρωταθλήματος και ενδεχομένως το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής ο πέμπτος στη βαθμολογία ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα ξημερώματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «panionianea.gr», δολιοφθορείς, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν τον χώρο, εισέβαλλαν στο γήπεδο και προξένησαν ζημιές, ενώ έριξαν καρφιά και μπογιές στον χλοοτάπητα!

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε προηγηθεί πάντως ανακοίνωση συνδέσμου οπαδών των Κυανέρυθρων που τόνιζε ότι «δεν θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπαράζ στο γήπεδο του Πανιωνίου»…

Η αστυνομία πραγματοποίησε αρκετές προσαγωγές αλλά άπαντες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον Αύγουστο του 2010 όταν η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε στη Νέα Σμύρνη την Νταντί Γιουνάιτεντ σε αγώνα για το Europa League. Τότε άγνωστοι είχαν σκάψει (!) τον χλοοτάπητα και η Ενωση τελικά φιλοξένησε τους Σκωτσέζους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.