Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συζητούν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Μάιος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τα οικονομικά του κόμματος και η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του που ελέγχονται από έξι εταιρείες θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μετά και την έντονη σύγκρουση μεταξύ Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το MEGA, το επίσημο πόρισμα των ελεγκτών αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες εβδομάδες ενώ τις σχέσεις των δυο ανδρών δοκιμάζει η απόφαση του κ. Βενιζέλου να συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ και στην πρωτοβουλία των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών του SPD, στην λεγόμενη σύγχρονη προοδευτική συμμαχία που θα δημιουργηθεί παράλληλα με την Σοσιαλιστική Διεθνή, πρόεδρος της οποίας είναι ο Γ. Παπανδρέου.

Το ιδρυτικό συνέδριο της συμμαχίας θα γίνει στην Λειψία της Γερμανίας στις 22 Μαΐου και σε αυτήν θα παραστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 9th, 2013 at 12:44 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply