Εντονη κινητικότητα υπήρξε τις ημέρες του Πάσχα στον Alpha λόγω της Αγγελικής Νικολούλη! Και αυτό γιατί, ενώ η εκπομπή της «Φως στο τούνελ» ήταν να βγει στον αέρα δύο εβδομάδες μετά το Πάσχα, τα στοιχεία που εντόπισε η δαιμόνια αστυνομική ρεπόρτερ γύρω από μια υπόθεση, η οποία συγκλονίζει αυτήν τη στιγμή το πανελλήνιο, έκαναν τη διοίκηση του καναλιού να δώσει εσπευσμένα βήμα στη δημοσιογράφο την Παρασκευή 10 Μαΐου με μια έκτακτη εκπομπή που θα μας αφήσει όλους άφωνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη έχει στα χέρια της στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις και θα ρίξουν φως σε μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν να μας αποκαλύψουν οι στενοί συνεργάτες της, καθώς η δημοσιογράφος έχει πλησιάσει τόσο κοντά στη διαλεύκανση μιας υπόθεσης, που δέχεται ακόμη και απειλές για τη ζωή της.

Το κανάλι είναι πολύ ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της εκπομπής και όλοι θεωρούν σίγουρο ότι η Αγγελική Νικολούλη θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γενικός μέσος όρος τηλεθέασης αγγίζει το 30%, ενώ στα νεανικά κοινά -που ενδιαφέρουν και τη διαφημιστική αγορά- η εκπομπή φτάνει στο 23% της τηλεθέασης.

Και ενώ η Αγγελική τρέχει να εξιχνιάσει υποθέσεις που έχουν καθηλώσει το κοινό, παράλληλα έχει βάλει μπρος και τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου της, το οποίο έχει και αυτό έντονα στοιχεία θρίλερ.

Αυτή η επίσπευση της συγγραφής δεν είναι τυχαία, καθώς στην άλλη μεριά πλευρά του Ατλαντικού την περιμένει ο γιος της Κωνσταντίνος με πτυχίο σκηνοθέτη από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, αλλά και μεγάλο αμερικανικό κανάλι που θα αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και των δύο βιβλίων της, για να γυρίσει τις πιο δυνατές αστυνομικές υποθέσεις που έφερε στο φως η «Ελληνίδα Μις Μαρπλ» σε τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων.

Το βιβλίο που έκανε τους Αμερικανούς σεναριογράφους να ενδιαφερθούν για τη δημοσιογράφο ήταν το «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο μου», το οποίο έγινε αμέσως best seller από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Το δεύτερο βιβλίο που γράφει πυρετωδώς, ως άλλη Αγκάθα Κρίστι, στηρίζεται σε αληθινές ιστορίες, εγκλήματα που εξιχνίασε η ίδια η δημοσιογράφος και δικαίωσε έτσι τα θύματα και τους συγγενείς τους. Η ίδια θέλει να το χαρακτηρίζει μυθιστόρημα-θρίλερ και ο γιος της το περιμένει πώς και πώς, για να το δώσει στους κατάλληλους ανθρώπους που θα το… ζωντανέψουν.

Μάλιστα, οι Ελληνες της ομογένειας τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο και στη δουλειά της δημοσιογράφου και επικοινωνούν συχνά-πυκνά με ηλεκτρονική αλληλογραφία, δίνοντάς της συγχαρητήρια για την προσφορά της στον συνάνθρωπο.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» κλείνει 18 χρόνια ζωής και κατά τη διάρκειά της έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες. Οταν ρωτάς την Αγγελική Νικολούλη αν έχει το κουράγιο να συνεχίσει, εκείνη απαντά ότι της είναι τόσο φυσικό όπως και το να αναπνέει και, παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχεται, δεν το βάζει κάτω αλλά όσο προκαλείται πεισμώνει περισσότερο, γιατί της αρέσουν τα δύσκολα.

Πλέον δεν την «αγριεύουν» τα εγκλήματα πάθους, οι κτηματικές διαφορές ή τα ξεκαθαρίσματα στη νύχτα με τις ξενόφερτες μαφίες, αλλά το ότι μπορεί πολύ εύκολα να χάσει κάποιος τη ζωή του με ένα συμβόλαιο θανάτου από κάποιους που θα αφαιρέσουν μια ζωή εισπράττοντας αμοιβή.

Μαρία Ανδρέου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.