Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Κίνα στις 15 Μαΐου για επίσημη επίσκεψη ο Αντώνης Σαμαράς

Μάιος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην Κίνα για επίσημη επίσκεψη ο Σαμαράς στις 15 ΜαϊουΤην οριστικοπιοίηση της επίσκεψης του κ. Σαμαρά στην Κίνα ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας:

«Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρωθυπουργού του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Keqiang, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κίνα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου».

Η οριστικοποίηση της επίσκεψης Σαμαρά μπήκε στην τελική της ευθεία στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου και ύστερα από εντατική προεργασία του διπλωματικού γραφείου.

Οπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το Εθνος, ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει στο Πεκίνο να ανοίξει όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ξένες επενδύσεις αλλά και τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα επιδιώξει με συγκεκριμένες κινήσεις να τονώσει το ενδιαφέρον των Κινέζων για τα ελληνικά προϊόντα.

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 7th, 2013 at 09:32 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply