Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βόλεϊ γυναικών: ΓΣΓ – Πιερικός Κατερίνης – Χ.Χαντές:«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε» … (Video)

Μάιος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-9EP1bBkJKYw/UYgm6DFatqI/AAAAAAAB4Q8/kBLZhGr1Acc/s1600/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82.jpgΜε κυρίαρχο σύνθημα:  «Για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί» … η διοίκηση της ομάδας του Γυμνασικού Συλλόγου, καλεί τον κόσμο την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών, στην τελευταία αναμέτρηση της Γρεβενιώτικης ομάδας εντός, απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του Χρήστου Χαντέ:

«Και οι τρείς ομάδες διεκδικούν την άνοδο αφού βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» η μία από την άλλη» δήλωσε στο Star-fm.gr, o προπονητής του ΓΣΓ Χρήστος Χαντές και κάλεσε για μία ακόμη φορά τον κόσμο των Γρεβενών να στηρίξει την ομάδα μας στο επόμενο παιχνίδι που γίνεται την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:00 στα Γρεβενά: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Καλώ τον «απίστευτο» κόσμο των Γρεβενών να βρεθεί πάλι δίπλα μας γιατί μόνο η πρώτη θέση οδηγεί στην μεγαλύτερη κατηγορία. Πρέπει να νικήσουμε μέσα στα Γρεβενά τα κορίτσια του Πιερικού» . Και τα δύο επόμενα ματς είναι ματς «φωτιά» κατέληξε ο Γρεβενιώτης προπονητής.

http://1.bp.blogspot.com/-9EP1bBkJKYw/UYgm6DFatqI/AAAAAAAB4Q8/kBLZhGr1Acc/s1600/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82.jpg

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε με 9 βαθμούς η ομάδα του Πιερικού που έχασε  από την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Κοζάνης που έχει πλέον 7 βαθμούς. Στην τελευταία θέση τα κορίτσια του Αρχέλαου με 0 (μηδέν) βαθμούς.

Δείτε το σποτ που ετοίμασε το τμήμα επικοινωνίας – δημοσίων σχέσεων της ομάδας του ΓΣΓ:

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 7th, 2013 at 10:51 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply