Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάτρα: Κατέληξε και το δεύτερο θύμα του Φράγκου

Μάιος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Κατέληξε και το δεύτερο θύμα του ΦράγκουΝοσηλευόταν μετά τον βαρύ τραυματισμό του στο μακελειό της Ανθείας. Είχε καταφύγει να βγει από το όχημα παρά τον καταιγισμό σφαιρών, αλλά κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.

Οπως γράφει το thebest, ο 31χρονος Νικόλαος Ντάντης κατέληξε, το πρωί, στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τον βαρύ τραυματισμό του στο μακελειό της Ανθείας από τον ήδη προφυλακισμένο Αλέξη Φράγκο.

Ο 31χρονος Νικόλαος Ντάντης από τον Πύργο, έπεσε χτυπημένος από τις σφαίρες, βγήκε από το όχημα, περπάτησε λίγα μέτρα και κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο. Διέμενε στην Αθήνα στο Μαρούσι.

Η είδηση του τραυματισμού του είχε πέσει σαν κεραυνός εν στα Λεχαινά της Ηλείας. Αυτό που εξέπληξε τους συντοπίτες του ήταν το γεγονός ότι είχε σχέσεις με ανθρώπους που τα ονόματά τους είχαν εμπλακεί στο χώρο της νύχτας και βρέθηκε εν μέσω πυροβολισμών σε μεταξύ τους διαφορές. Βέβαια και ο ίδιος είχε στο παρελθόν δικαστική περιπέτεια και μάλιστα με προφυλάκιση.

Συγκεκριμένα, ύστερα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των κατηγορουμένων για βομβιστικές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί στην Αθήνα μεταξύ οπαδών ομάδων. Είχε μάλιστα κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση αυτή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγυήσεως.

Ό Ντάντης ήταν πρόεδρος σε σύνδεσμο οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά αυτό που γνώριζαν οι άνθρωποι της περιοχής του ήταν πως ουδέποτε είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας, είτε «μπράβους» και «φουσκωτούς».

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 6th, 2013 at 16:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply