ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΡΤΑ
Οι δύο κόρες του θύματος σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη.Τραγικό τέλος είχε το νέο περιστατικό βίας σε αθλητικούς χώρους που καταγράφηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο 46χρονος Ρικάρντο Πορτίγιο που διαιτήτευε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μάρεϊ της Γιούτα, στις ΗΠΑ, κατέληξε τελικά το Σάββατο το βράδυ, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Ο Πορτίγιο είχε σφυρίξει φάουλ εις βάρος ενός έφηβου παίκτη της μίας ομάδας και του έδειξε και κίτρινη κάρτ. Στη συνέχεια έσκυψε για να σημειώσει το όνομά του στην κίτρινη κάρτα, όταν ο νεαρός του κατάφερε μία δυνατή γροθιά στο πλάι του κεφαλιού.

Αν και αρχικά μπόρεσε να συνεχίσει, λίγο αργότερα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν μέχρι χτες με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 17χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά το θάνατο του θύματος, οι Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε νέα, βαρύτερη κατηγορία εναντίον του.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.