George-Papandreou-Evangelos-Venizelos

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδέου εξαπολύει το “Πρώτο Θεμα”, το οποίο δημοσιεύει στοιχεία και αριθμούς για τη “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, όπως την περιγράφει η εφημερίδα, στο ίδιο μοτίβο με τις πρόσφατες καταγγελίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, και τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του Κινήματος, με χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά του τελευταίου των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, τα χρέη του ΠΑΣΟΚ έχουν φτάσει από τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ήταν επί εποχής Κώστα Σημίτη, στα 120 εκατομμύρια ευρώ, μετά την οκταετή παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του, από το 2004 μέχρι και το 2012.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για 2,2 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για τις ανάγκες του γραφείου του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, 4,6 εκατομμύρια ευρώ για “κουπόνια που αγνοούνται”, όπως σημειώνει με νόημα το “Πρώτο Θέμα”, ενώ το κόστος του γυμναστηρίου της Ιπποκράτους έφτασε στα επίπεδα των 160.000 ευρώ.

Η σημερινή επίθεση του “Πρώτου Θέματος” αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα και η οικογένεια Παπανδρέου ανοίγουν σκληρό μέτωπο.

 

ysterografa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.