http://www.trikalaola.gr/media/k2/items/cache/8191398b7891f78666a670886bfd5301_XL.jpgΣύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε από το σπίτι του στο Νοσοκομείο Τρικάλων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άτυχος αστυνομικός , ο οποίος στην συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως διαβάζουμε στο trikalaola.gr ο Βασίλης Αναγνώστου, καταγόταν από την Κρυοπηγή Καρδίτσας, ήταν 52 ετών και ήταν πατέρας δύο κοριτσιών.

Συγκλονισμένοι οι Τρικαλινοί αστυνομικοί από τον θάνατο συναδέρφου τους

Είχε διατελέσει επί χρόνια Διοικητής της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων και τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Γιώργος Σουγλιέρης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών κ. Γιάννης Αναγνώστου και συνάδερφοί του, καθώς και Αστυνομικοί της Α.Δ. Τρικάλων.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σήμερα η κηδεία του

Στη γενέτειρά του, στην Κρυοπηγή Μουζακίου Καρδίτσας θα κηδευτεί σήμερα ο Βασίλης Αναγνώστου, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων και Αστυνομικός Υποδιευθυντής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

www.trikalaola.gr, www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.