Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεχάσατε τον κωδικό σας στο Facebook; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Μάιος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αν συνηθίζετε να ξεχνάτε το password σας για το Facebook, το κοινωνικό δίκτυο έρχεται τώρα να σας διευκολύνει με τη νέα λειτουργία Trusted Contacts.

Αρχικά επιλέγετε 3-5 έμπιστους φίλους σας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι πρόσβαση στο λογαριασμό σας σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας.

Μόλις κλειδωθείτε έξω από το κοινωνικό δίκτυο, το Facebook αποστέλει σε καθέναν από αυτούς ένα security code το οποίο με τη σειρά τους σας προωθούν.

Για να ξανασυνδεθείτε στο Facebook απαιτούνται τρία security codes γι’αυτό φροντίστε να μη μαλώσετε με κανέναν από τους “trusted” φίλους σας.

Η νέα λειτουργία απλοποιεί τις διαδικασίες και εξαλείφει την ανάγκη για απαντήσεις σε security questions και συμπλήρωση φορμών για να αποδείξει κανείς ποιος είναι στo Facebook.

www.newsbomb.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάιος 4th, 2013 at 22:17 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply