ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Φωτογραφία: thebest.grΣοκάρουν την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο οι απίστευτες καταγγελίες εις βάρος δύο γονέων από τα ίδια τα παιδιά τους, με τον πατέρα να κατηγορούνται ότι ο πατέρας βίαζε τις κόρες και έβαζε το γιο να συνευρίσκεται με τη… μητέρα του και να τους βλέπει. Οι δύο γονείς συνελήφθησαν στην περιοχή της Λεύκας Αχαΐας και κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Οι δύο γονείς οδηγήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους, πήραν όμως προθεσμία για να οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο την Τρίτη του Πάσχα.

Την Πέμπτη προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Προχθές καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι ακριβώς περνούσαν πίσω από την… κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν είχαν υποστεί βιασμό, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο πατέρας είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.

Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος… έκανε έρωτα με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το αποδεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστήριξε, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Ο 40χρονος πατέρας κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως κανείς δεν είχε καταλάβει τι γινόταν μέσα και πραγματικά δεν διανοούντο την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.