http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/03/proslipseis-ypourgeio-aftodioikisi-620x3201.jpgTην πρόσληψη 4.413 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (πχ καθαριότητα, φωτισμός, ύδρευση κλπ) σε 176 ΟΤΑ της χώρας προβλέπει σχέδιο ΚΥΑ που υπέγραψε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Οπως επισημαινεται σε σχετική ανακοίνωση, το ανωτέρω σχέδιο θα διαβιβαστεί άμεσα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για συνυπογραφή και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της απόφασης με τη συνυπογραφή του Υπουργού Οικονομικών, θα ενημερωθούν οι ΟΤΑ για τη διενέργεια της εγκεκριμένης πρόσληψης, με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν.2190/94, όπως ισχύουν, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα είχε ανακοινωθεί απο το ΥΠΕΣ η πρόσληψη 4090 συμβασιούχων στους ΟΤΑ Α” και Β” βαθμού. Την σχετική ΚΥΑ είχαν υπογράψει ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αν. Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

 

www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.