Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Και τρίτος προφυλακιστέος για τη ληστεία σε Βελβεντό-Φιλώτα

Μάιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ «5»

Και τρίτος προφυλακιστέος για τη ληστεία σε Βελβεντό-Φιλώτα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη-ανακριτή και του Εισαγγελέα, και τρίτος από τους πέντε νεαρούς, που είχαν συλληφθεί πρόσφατα στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, μετά απο γενετικό υλικό που εντοπίστηκε και, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον συνδέει με αυτή.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε τυπικά, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή για όσα του αποδίδονται.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, σήμερα και οι πέντε συλληφθέντες στη Ν. Φιλαδέλφεια, αναμένεται να απολογηθούν στη 2η Ειδική ανακρίτρια, για τις νέες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους και αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών αλλά και -κατά περίπτωση- αντίσταση, κατα της Αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 3rd, 2013 at 19:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply