Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκατάσταση αδικιών υποσχέθηκε ο Σαμαράς

Μάιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αποκατάσταση αδικιών υποσχέθηκε ο Σαμαράς

Η ασφάλεια των πολιτών είναι θεμέλιο της δημοκρατίας και προϋπόθεση της ελευθερίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όπου ενημερώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό για τρέχοντα θέματα.

«Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, υποχρέωση της πολιτείας είναι να αποκαταστήσει όλους εκείνους που έκαναν το καθήκον τους», ανέφερε ο Αντ. Σαμαράς.

Ολόκληρη η δήλωση Σαμαρά έχει ως εξής:

Βρίσκομαι σήμερα κοντά στους άντρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας, όχι μόνο για να τους ευχηθώ, αλλά και για να τους ευχαριστήσω ολόθερμα εκ μέρους ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Παρά τις θυσίες που έχετε υποστεί, μεγάλες θυσίες που τις γνωρίζει καλά η Κυβέρνηση, υπερασπίζετε καθημερινά με αληθινή αυταπάρνηση – αλλά θα πω κυρίως και με πολύ μεγάλη επιτυχία – την ασφάλεια των Ελλήνων. Και η ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας, αλλά και προϋπόθεση της ελευθερίας μας.

Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, ελπίζω σύντομα, υποχρέωση της Πολιτείας θα είναι να αποκαταστήσει τις θυσίες όλων εκείνων οι οποίοι και οι οποίες με τέτοια ευσυνειδησία έκαναν το καθήκον τους.

Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλους και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας. Σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη. Είναι ημέρα συνείδησης. Και ήταν καθήκον μου να είμαι μαζί σας και να σας πω από την ψυχή μου αυτά τα λίγα λόγια: Όχι για να σας δώσω παραπάνω κίνητρα για δουλειά – γιατί αυτό το έχετε αποδείξει ότι το κάνατε ως Έλληνες και δεν χρειάζεστε τέτοια κίνητρα – αλλά για να σας πω μόνο ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Γιατί γνωρίζουμε το τι τραβάτε. Και θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας σκεπτόμαστε και αγωνιούμε την ημέρα εκείνη που θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε ως Πολιτεία αυτά τα οποία ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σας χρωστάει για το θαυμάσιο έργο το οποίο επιτελείτε.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 3rd, 2013 at 17:19 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply