Ένα βήμα πιο κοντά στην γραμμωμένη κοιλιά που πάντα ονειρευόμασταν…

Οι κοιλιακοί είναι, ευτυχώς, από τους μύες των οποιων η εκγύμναση φέρνει άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Αν θέλετε να δείτε ακόμα δραστικότερες αλλαγές, εκτός απο το να κάνετε σχολαστικά τις ασκήσεις κοιλιακών, μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας τροφές που καίνε το λίπος και βοηθάνε στη γράμμωση της περιοχής της κοιλιάς. Ποιες είναι αυτές;

Βρώμη: Μπορεί να πιστεύετε ότι η μείωση των ποσοτήτων φαγητού θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να αφαιρείτε από την διατροφή σας γεύματα, και ειδικά το πρώτο γεύμα της κάθε μέρας. Ένα υγιεινό πρωινό ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας μας να νιώθουμε πλήρεις μέχρι την ώρα του μεσημεριανού. Η βρώμη, πλούσια σε φυτικές ίνες, είναι ιδανική επιλογή γιατί μας χορταίνει και μας αποτρέπει από το να πέσουμε με τα μούτρα σε muffins ή bagels.

Αμύγδαλα: Είναι γνωστό ότι τα μονοακόρεστα λιπαρά βοηθούν στο κάψιμο του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Τα αμύγδαλα είναι καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών και βοηθούν να ελέγξουμε την πείνα μας, μιας και είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες και ίνες.

Σολωμός: Βασική προϋπόθεση για το λεπτό, γυμνασμένο σώμα των ονειρων μας είναι να κόψουμε τηγανητά, παχυντικά φαγητά, πλούσια σε θερμίδες. Το καλό με την καθαρή πρωτεΐνη που συναντάμε σε ψάρια, tofu ή λευκό κρέας είναι ότι προσφέρει άφθονη ενέργεια στον οργανισμό, και τον βοηθάει να κάψει περισσότερες θερμίδες κατά την χώνεψη. Επιλέξτε ένα ψάρι πλούσιο σε Ω3, όπως ο σολωμός, ο οποίος μειώνει τις φλεγμονές και βοηθάει στην εξισορρόπηση των ορμονών.

Σαλάτες: Τα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά όχι μόνο είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και χαμηλά σε θερμίδες, αλλά περιέχουν και υψηλά επίπεδα φυτικών ινών που εμποδίζουν το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς. Μην παραλείπετε, πριν από κάθε γεύμα, να τρώτε μία μικρή σαλάτα, η οποία θα σας φουσκώσει και θα σας κάνει να καταναλώσετε λιγότερο από το φαγητό σας.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.