Θεωρούνται υγιεινές αλλά δε βοηθούν για να χάσουμε βάρος

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1C4FDCE82024E372F110BFBA04EEDB02.jpgΔιαβάστε ποιες τροφές, που παρότι θεωρούνται υγιεινές, δεν πρέπει να καταναλώνονται όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος.

Γιαούρτι με γεύση: Τα γιαούρτια του εμπορίου που περιέχουν φρούτα είναι γεμάτα στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα να παχαίνετε αντί να αδυνατίζετε.

Προτιμήστε το σκέτο γιαούρτι και άμα θέλετε μια γλυκιά γεύση, βάλτε φρέσκα φρούτα ή μέλι.

Έτοιμα διαιτητικά γεύματα:
Μπορεί να τα βλέπετε να διαφημίζονται αρκετά, αλλά είναι ιδιαίτερα βλαβερά ακόμα και στην υγεία μιας γυναίκας που κάνει δίαιτα.

Τα έτοιμα φαγητά περιέχουν κατεργασμένα τρόφιμα τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην χάνετε κιλά, αλλά και να δημιουργείτε προβλήματα στην υγεία σας, όπως αρτηριακή πίεση, διαβήτη κλπ.

Μπάρες πρωτεΐνης: Όλοι γνωρίζετε πως για να χάσετε κιλά χρειάζεστε αρκετή κατανάλωση πρωτεΐνης αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρείτε την κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης στις μπάρες του εμπορίου.

Όλες οι διαιτητικές μπάρες και οι μπάρες πρωτεΐνης, περιέχουν αρκετά τεχνητά συστατικά, αρκετή ζάχαρη και βλαβερά για την υγεία λίπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.