Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΑΟΚ || O Σαββίδης θέλει να ρίξει τους τόνους με Δώνη με… μήνυση

Μάιος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ζήτησε τα εξώδικα

Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Δώνη και ύστερα από εντολή του Ιβάν Σαββίδη, αποφασίσθηκε να πέσουν οι τόνοι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είναι ήδη γνωστό με εντολή του ισχυρού άντρα της ομάδας, προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης με τον Δώνη, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα και όχι την αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα εξώδικα τα οποία απέστειλε η πλευρά του 43χρονου τεχνικού ζήτησε από τους συνεργάτες του να τα προωθήσουν προκειμένου να τα μελετήσει και ο ίδιος.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έδωσε σαφή εντολή στους συνεργάτες του να μην απαντήσουν και έτσι αποφασίσθηκε να απαντήση με μήνυση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με τις θέσεις του πρώην προπονητή της ομάδας κ. Γιώργου Δώνη, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σεβόμενη τις αρχές της αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του ακολουθώντας τη δικαστική οδό».

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 2nd, 2013 at 21:50 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply