Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διάσημος 81χρονος ηθοποιός σε δίκη για κατ’ επανάληψη βιασμό το… 1967

Μάιος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με θύμα 15χρονη…

Ο  πρωταγωνιστής της μακροβιότερης σαπουνόπερας παγκοσμίως, του Coronation Street, θα αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες για βιασμό ανήλικης που αφορούν συμβάντα στο διάστημα από τον Απρίλιο ως τον Ιούλιο του 1967, όπως έγινε γνωστό από τις βρετανικές εισαγγελικές αρχές.

Ο 35χρονος τότε και 81 ετών σήμερα Γουίλιαμ Ρόουτς, και γνωστός στο κοινό ως «Κεν Μπάρλοου» στη σειρά, δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την κλήση του να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Πρέστον στις 14 Μαΐου.Διάσημος 81χρονος ηθοποιός σε δίκη για κατ' επανάληψη βιασμό το... 1967

«Αναθεωρήσαμε τα στοιχεία και καθοδηγήσαμε την αστυνομική έρευνα από την 1η Μαρτίου», είπε σχετικά ο επικεφαλής της εισαγγελίας Ναζίρ Αφζάλ. «Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, συμπεράναμε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία και είναι επιβεβλημένη η δίωξη του κ.Ρόουτς».

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 2nd, 2013 at 17:38 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply