Έχοντας να υπερκεράσει ένα πολύ βαρύ σκορ και απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League.

Οι Γερμανοί έχουν στο οπλοστάσιό τους το 4-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο και γνωρίζουν ότι μόνο με ένα… θαύμα θα μείνουν εκτός τελικού όπου τους περιμένει ήδη η συμπατριώτισσά τους, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα ξέρει ότι έχει να ανέβει έναν… Γολγοθά αλλά ο Τίτο Βιλανόβα δεν χάνει την πίστη του λέγοντας ότι εφόσον υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να ανατρέψει ένα τέτοιο σκορ, αυτή δεν είναι άλλη από την δική του. Ο προπονητής των Ισπανών δεν θα έχει πιθανότατα στην διάθεσή του τους Ματσεράνο, Μπούσκετς ενώ ο Τζόρντι Άλμπα είναι τιμωρημένος.

Ο Γιουπ Χάινκες, πάντως, δεν σταματάει να στέκεται στους κινδύνους της αναμέτρησης. “Η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα”, σημείωσε. Θα έχει στην διάθεσή του τον Μάτζουκιτς που εξέτισε την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.