Μόνο χαρά και υπερηφάνεια θα μπορούσε να νοιώσει κάποιος όταν σε μία σημαντική γιορτή του Αθλητισμού, στην οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους και τις διακρίσεις τους αθλητικά σωματεία, αθλητές και προπονητές, που έγραψαν λαμπρές αθλητικές σελίδες στην ιστορία της Θεσσαλονίκης από το 1912 έως το 2012, βλέπει ένα νεαρό αθλητή του τόπου του.

Στην εκδήλωση «100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης, 100 χρόνια αθλητισμός», την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μεταξύ των αθλητών που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ήταν και ο Γρεβενιώτης αθλητής του Βόλεϊ Στέλιος Πιπέργιας, ο οποίος διαπρέπει με τις επιδόσεις του σε γνωστή ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εύχεται στον αθλητή να έχει πάντα επιτυχίες και μια ζωή γεμάτη διακρίσεις και χαρές.

Ευχαριστεί τόσο το Στέλιο όσο και τα άλλα παιδιά των Γρεβενών που διαπρέπουν, ο καθένας στο τομέα του, και ανεβάζουν τα Γρεβενά πολύ ψηλά.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.