http://4.bp.blogspot.com/-4ul5fFOCUJo/UYDMMRGs1MI/AAAAAAAB3OE/8FIpLDiX-bo/s1600/DSC_0547.JPG«Σταθμοί» είναι ο τίτλος της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της γρεβενιώτισας, Δήμητρας Λαμπρέτσα, φιλοξενείται από τις 3/4 έως και τις 9/5 του 2013 στην Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα Σ. Κοκκώνη 15,Ψυχικό στον Δήμο Φιλοθέης –Ψυχικού.

«Σταθμοί» που ερμηνεύονται μέσα από σχέδια και χρώματα σηματοδοτούν την εικαστική της εξέλιξη μέσα από την εμπειρία της στους χώρους του θεάτρου ,του κινηματογράφου της επιστήμης .
«Σταθμοί» που γίνονται σημεία συνάντησης με τον θεατή και διαγράφουν ένα ταξίδι…

http://1.bp.blogspot.com/-766GlACYW7k/UYDMOjP9TJI/AAAAAAAB3OM/YvVK1l0sIbk/s1600/DSC_0596.JPG

Τη Δήμητρα τίμησε πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης, φιλότεχνοι, κριτικοί τέχνης, εκπρόσωποι από το Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης ενώ με την μουσική τους ταξίδεψαν τους φιλότεχνους οι Γρηγόρης Βασιλόπουλος και Στάθης Κωνσταντακόπουλος.

Η Δήμητρα Λαμπρέτσα αναδεικνύεται για άλλη μια φορά εικαστική πρέσβειρα του τόπου μας, γέννημα θρέμμα των Γρεβενών που διαπρέπει στους χώρους της τέχνης.

Γιάννης Μήτσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.