Μια 50χρονη γυναίκα από τη νότια Καλιφόρνια κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο για τον βασανισμό και ακρωτηριασμό του εν διαστάσει συζύγου της

Ακρωτηρίασε το γεννητικό όργανο του εν διαστάσει συζύγου της!

Όπως έγραψε η εφημερίδα Los Angeles Times η Κάθριν Κέιου νάρκωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, και του ακρωτηρίασε το γεννητικό μόριο το οποίο κατόπιν πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων. Η 50χρονη γυναίκα η ποινή της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί στις 28 Ιουνίου, αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2011. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η Κέιου κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της σε δείπνο και αφού έφαγαν του χορήγησε υπνωτικά χάπια. Κατόπιν τον έδεσε στο κρεβάτι, του έκοψε το γεννητικό μόριο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της γυναίκας, υποστήριξαν αφενός ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά, είτε λεκτικά, είτε σεξουαλικά και ότι η ίδια αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, αφού κακοποιήθηκε σε νεαρή ηλικία.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.