Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ύποπτους για τους «Πυρήνες» βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

30 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έγιναν έξι προσαγωγές – Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος

Ύποπτους για τους «Πυρήνες» βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναζητούμενα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που φέρεται να συμμετείχαν στη ληστεία στο Βελβεντό πριν από τρεις μήνες αλλά και στην βομβιστική επίθεση στο Μall φέρεται να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους έξι προσαχθέντες το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο ένας από τους προσαχθέντες αφέθηκε ελεύθερος

Οι προσαγωγές έγιναν από κατοικία και καφετέρια επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από πολυήμερες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο νεαροί αντεξουσιαστές -ο ένας γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού της Αεροπορίας- για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ύστερα από ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας, τον περασμένο Νοέμβριο.

Από υπόλοιπους τρεις προσαχθέντες ο ένας είχε απασχολήσει και παλαιότερα την αστυνομία ενώ για τους δύο γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν με αυτούς ευρήματα της ΕΛΑΣ

Υπολογίζεται ότι οι προσαχθέντες είναι αυτοί που διέμεναν, μέχρι τις αρχές του χρόνου, σε διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια και είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

This entry was posted on Τρίτη, 30 Απριλίου, 2013 at 20:54 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply