«Προσυνεδριακός διάλογος»

http://2.bp.blogspot.com/-oMaZ8y3VwJQ/UX6spWwiidI/AAAAAAAB3CA/yKguFfOH9LE/s1600/3.JPGΣτην Εύβοια βρέθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας ενόψει του 9ου συνεδρίου του κόμματος .
Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον κ. Κοψαχείλη, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του Νομού προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής αλλά και απόψεις και προτάσεις φορέων .

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Βουλευτής Γρεβενών αναφέρθηκε σε θέματα γενικής πολιτικής και επικαιρότητας, μίλησε για τη γιγαντιαία προσπάθεια που γίνεται από την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τόνισε την πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, συνεργασία των κυβερνητικών εταίρων.

Ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στην αξία των εργασιών που έγιναν στα πλαίσια του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ όπου συστηματικά και οργανωμένα καταγράφηκαν τα προβλήματα όλων των περιοχών και κοινωνικών ομάδων της χώρας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε ότι: «προχωράμε στο 9ο συνέδριο με πλήρη εικόνα των προβλημάτων της κοινωνίας από την ίδια τη βάση της κοινωνίας» και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων και των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης τόνισε ότι: «η Ν.Δ μπορεί και πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει σήμερα ως κορμός της σημερινής κυβέρνησης εθνικής ευθύνης αλλά και αύριο, ως υπεύθυνη δημοκρατική δύναμη για την αναγέννηση της πατρίδας μας» .

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.